Geplaatst in Uncategorized

Nagenoeg schoon

Vandaag bij de longarts het mooie nieuws te horen gekregen dat de chemo is aangeslagen. De CT scan laat bijna geen lymfeklier of tumor zien. Tuurlijk wil je dat je dan ook helemaal schoon bent, maar de longarts gaf aan dat dit toch echt de uitslag was waar hij op had gehoopt. Ook de bloedwaarden laten een onveranderd goed beeld zien.

Helemaal blij natuurlijk, al blijven we wel in de 3 wekelijkse chemokuur als ‘onderhoudskuur’.  Gelukkig niet de kuur waarbij ik nog moet blijven overnachten, maar een kuur, die slechts 1 1/2 uur duurt. Niet meer als een zeekoe in het ziekenhuisbed liggen door de hoeveelheid vocht dat binnen komt. Laten we hopen dat de bijwerkingen ook zo blijven zoals het nu is.

Het is nu van belang dat de progressievrije periode zo lang mogelijk duurt, al hebben we dan nog wel de medicijnen die goed tegen de ROS-1 mutatie werkt!

Vanavond als feestmaal pannenkoeken gegeten, dus de hoeveelheid suiker is gelijk weer veel te hoog….

Voor nu lekker genieten! dat is het belangrijkste. En zoals ik me nu voel, lukt dat heel aardig

Advertenties

Auteur:

vrouw, 48 jaar, samen met mijn man 2 geweldige kinderen van 10 en 12 jaar. Met veel plezier werkzaam bij de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen, bij zowel de opleiding als het lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Sporten vind ik heerlijk, daar word ik gelukkig van. Sinds november 2014 is longkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren geconstateerd. Het blijkt dat de Ros1 translocatie oorzaak is.

5 gedachten over “Nagenoeg schoon

 1. Hey Merel,

  Goed nieuws! Mooi man. Vanuit Amersfoort wordt er met je/jullie meegeleefd!
  Overigens vind ik dat je een ‘lekkere pen’ hebt; een latent talent dat zomaar aan de oppervlakte komt…. (moet je iets mee doen, misschien iets met Communicatie ofzo..-:).

  Tot snel in Grun,

  Dikke tuut,
  Miranda

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s